Sponsors

Wordt ook Clubsponsor van FC Plein’83

Een vereniging in beweging! Een vereniging met toekomst!

Zaalvoetbal wordt steeds populairder in Nederland. Ook FC Plein’83 is spectaculair gegroeid en is met 16 teams een van de grootste zaalvoetbalverenigingen in Noord-Holland. FC Plein’83 heeft de ambitie om alle teams zo goed en aantrekkelijk mogelijk te laten voetballen. Voor het eerste team is het doel om in de top van het zaalvoetbal te spelen. Op basis van een gedegen beleidsplan wordt er hard gewerkt om deze ambitie vorm te geven. Zoals u wellicht begrijpt heeft een grote en florerende vereniging als FC Plein’83, met al zijn doelstellingen en activiteiten die er worden ontplooit, ook extra financiële ondersteuning nodig om deze zaken mogelijk te maken. Er zijn dan ook veel mogelijkheden om onze vereniging financieel te ondersteunen.

Sponsormogelijkheden

– Hoofdsponsor
– Subsponsor
– Kleding sponsor
– Ballen sponsor
– Website sponsor

Sponsoring moet voor sponsor en vereniging profijtelijk zijn

FC Plein’83 streeft naar langdurige relaties waarbij er wederzijds geïnvesteerd moet worden. Als u een ambitieuze vereniging zoekt die op het vlak van sponsoractiviteiten past bij uw ambities, neem dan vrijblijvend contact op met Johan van Zanen (voorzitter) op telefoonnummer 06-50675301 of stuur een email naar info@plein83.nl. FC Plein’83 hoopt u spoedig te kunnen verwelkomen als sponsor binnen onze vereniging.

Persoonlijk

Ook als lid, ouder van lid of als u de vereniging gewoon een warm hart toedraagt zijn er diverse mogelijkheden om de club persoonlijk te ondersteunen. Alle ondersteuning in welke vorm dan ook, is van harte welkom. Een vereniging die geheel draait op vooral vrijwillige inspanning is daar zeer blij mee.